Om ejendommen

Ejendommen består af 2 bygninger som ligger i forlængelse af hinanden. Den første bygning, som vender ud mod Gammel Kongevej, er opført i 1875 og indeholder 8 lejligheder og 2 erhvervslejemål fordelt på to opgange. Den anden bygning er opført i 1908 og indeholder 20 lejligheder fordelt på to opgange. Den mindste lejlighed er på 72 kvm og de største lejligheder er på 246 kvm. Man kan finde flere oplysninger om ejendommen på BBR's hjemmeside.

På den ene side at bygningerne findes 14 private parkeringspladser med indkørsel fra Gammel Kongevej. Parkeringspladserne er forbeholdt foreningens beboere (læs mere om foreningens parkeringsregler under "Dokumentarkiv"). På den anden side har foreningen en lille hyggelig gård.

Ejendommens historie

Den første del af bygningen, som vender ud mod Gammel Kongevej, var en af de første grunde, der blev bebygget efter gartner Rathsacks udstykning.

Huset er bygget i 1875 og var nabo til Frederiksberg Badeanstalt indtil 1905, hvor den blev revet ned. Huset blev herefter forlænget med opgangene C og D ned ad grunden. Og denne del af huset, som blev opført i rød mursten, stod færdig i 1906.

(Kilde: Barbara Zalewshi's "Hjemme på Gammel Kongevej")